Kijklijst aangevoerd door zorgpolis-tv

HILVERSUM – Het TROS-programma Radar was maandag met 2,1 miljoen kijkers het best bekeken programma van die dag. Dat bleek dinsdag uit gegevens van de Stichting KijkOnderzoek (SKO). Het consumentenprogramma was volledig gewijd aan zorgpolissen.

Verzekerden hebben de afgelopen weken de zorgpolis in de bus gekregen. De tv-makers maakten een vergelijking tussen de diverse polissen en besteedden aandacht aan het gegeven dat de ziektekostenverzekeringen steeds duurder worden, hoewel er minder wordt verzekerd. Ook gaven ze antwoord op de vraag of overstappen naar een andere verzekeringsmaatschappij loont.

De TROS had nog een troef in de top vijf van best bekeken programma's. De serie Het Mooiste Meisje van de Klas trok maandag 1,7 miljoen kijkers, goed voor een vierde plaats in die ranglijst. (ANP)

Bron: AD

Belangrijk: laat uzelf altijd goed adviseren door een onafhankelijke expert op dit gebied, bijvoorbeeld een onafhankelijke vergelijker van zorgverzekeringen.

Jouw content hier?

Jouw artikelen mogen ook op deze website staan, zolang ze maar over onze onderwerpen gaan. Kijk op de contact pagina voor details.