Waar vind ik de goedkoopste zorgverzekering van 2011

Offerte zorgverzekering 2011

Hebt u dit weekend ook van uw zorgverzekeraar de offerte voor 2011 gekregen. Bent u ook geschrokken van de premie en zoekt u een alternatief. Lees dan verder.

Premie basisverzekering

De premie van de basisverzekering gaat bij sommigen meer dan 10 euro per maand omhoog, en als ik dan op internet kijk zie ik dat andere aanbieders bijna hetzelfde vragen voor de basisverzekering als in 2010. Dat is toch raar, want de basisverzekering is bij iedereen hetzelfde en toch zijn daar grote prijsverschillen aanwezig. Is dat de bedoelde marktwerking in de zorg. Neen toch. Ik betaal daar liever niet aan mee.

Goedkoopste zorgverzekering 2011

Op zoek naar de goedkoopste premies voor de zorgverzekering blijken er ook grote verschillen te zitten in de aanvullende verzekeringen. Niet alleen heeft niet iedereen de zelfde zorg en verzekering nodig, maar bieden ook niet alle verzekeraars het zelfde aan. Een paar goedkope zorgverzekeraars kon ik vinden op: een ziektekostenverzekering in 2011 afsluiten. Vergelijken blijkt echt te lonen, en het ziet er naar uit dat dat de komende jaren nog meer geld gaat opleveren. Blijf dus niet zitten waar je zit als je weet dat je teveel betaalt of helemaal niet tevreden bent over je verzekeraar, want dat kan natuurlijk ook.

Belangrijk: laat uzelf altijd goed adviseren door een onafhankelijke expert op dit gebied, bijvoorbeeld een onafhankelijke vergelijker van zorgverzekeringen.

Jouw content hier?

Jouw artikelen mogen ook op deze website staan, zolang ze maar over onze onderwerpen gaan. Kijk op de contact pagina voor details.