Er zijn in Nederland meerdere websites die voor alle zorgverzekeraars de premies voor 2020 met elkaar vergelijken. Dat is makkelijk, want dan hoef je niet elke website van elke zorgverzekeraar te bekijken. Het vergelijken van jouw premie zorgverzekering voor 2020 via zo'n website kan per jaar honderden euro's schelen!

Hieronder vind je een aantal bekende zorgvergelijkingssites.

Zorgverzekeringwijzer.nl

Zorgverzekeringwijzer.nl zorgt ervoor dat alle zorgpremies van alle verzekeraars op een rijtje staan. Voor uw specifieke situatie wordt de juiste zorgverzekering geselecteerd, zodat u honderden euros kan besparen op uw zorgverzekering.

Zorgverzekeringwijzer

Geld.nl

Op Geld.nl vergelijk je zelf heel eenvoudig alle zorgverzekeringen op premie en voorwaarden. Zo vind je online de zorgverzekering die past bij je persoonlijke situatie en zorgwensen. Sluit de zorgverzekering van je keuze vervolgens direct af via Geld.nl en profiteer van unieke kortingen. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt!

 

Jouw content hier?

Jouw artikelen mogen ook op deze website staan, zolang ze maar over onze onderwerpen gaan. Kijk op de contact pagina voor details.